– Säätöventtiilit
– Pinnanmittauslaitteet
– Reduktioventtiilit
– Sulkuventtiilit

– Varoventtiilit
– EN apuohjatut varoventtiilit
– Säiliöiden pohjaventtiilit
– Muut venttiilit

LDM Apuohjatut varoventtiilit

Tšekkiläisen LDM:n valikoimassa on esimerkiksi varo-, säätö- ja sulkuventtiileitä sekä laajalti erilaisia LVI-teollisuuden tuotteita. Standardin EN4126 mukaan valmistetut pneumaattisesti apuohjatut varoventtiilit soveltuvat voimalaitoksiin, mm. kattilan päävaroventtiileiksi. Sihdit sekä sulku- ja takaiskuventtiilit ovat saatavilla paineluokissa PN16–40.


MPower sulkuventtiilit EN normien mukaan

MPower on tšekkiläinen venttiilivalmistaja jonka valikoimasta löytyvät kiila-, istukka-, läppä- ja takaiskuventtiilit. MPowerin venttiileitä käytetään muun muassa voimalaitoksissa, energiantuotannossa, öljy- ja petrokemian teollisuudessa, kemianteollisuudessa ja metalliteollisuudessa. MPower on erikoistunut räätälöityihin projektitoimituksiin.nKorkeapaineistukkaventtiilit löytyvät suoraan Vantaan varastolta


Pruss reduktioventtiilit EN 4126-5 turvatoiminnolla

Hannemann & Pruss GmbH on saksalainen voimalaitosteollisuuden säätöventtiilien tuotemerkki. Hannemann & Pruss kuuluu Pruss AG:n ryhmään, ja Prussin tuotteista löytyvät myös säätöventtiilit erilaisiin kaasuteollisuuden käyttötarpeisiin. Pruss on aloittanut valmistuksen vuonna 1889. Hannemann & Pruss tunnetaan Suomessa erityisesti höyryvoimalaitosten reduktioventtiileistä,njoita on käytössä useissa eri kohteissa ympäri maata.


HH Valves sulkuventtiilit ASME normien mukaan

Englantilainen HH Valves Ltd. valmistaa ASME-/API-normien mukaiset luisti-, istukka- ja takaiskuventtiilit. Korkeapaineiset tasoluistiventtiilit, joita on saatavilla myös V-portilla varustettuna, sopivat myös kuristuskäyttöön, esimerkiksi vesityksiin. Materiaalit ja paineluokat kattavat voimalaitosteollisuuden koko tarpeen.


Flowserve Argus palloventtiilit

Argus-palloventtiilit metalli-, grafiitti- tai pehmeätiivisteiset Argus-palloventtiilit valmistetaan EN- ja ANSI-/ASME-normien mukaisesti. Hyväksynnät ja valmistus tapahtuvat API-6D, ANSI B16.34 ja BS 5351 -vaatimusten mukaan. Argus-palloventtiilit ovat parhaimmillaan erittäin vaativissa raskasteollisuuden prosesseissa. Niitä on saatavilla laipallisina tai hitsauspäillä varustettuna, käsikäyttöisinä tai toimilaitteilla, kuumiin ja kylmiin kryogeenikohteisiin.


Baker Hughes Masoneilan säätöventtiilit

Baker Hughes Masoneilan Masoneilan-säätöventtiileitä on valmistettu jo yli 100 vuoden ajan. Yhdysvalloista alkunsa saanut valmistus tapahtuu nykyisin usealla eri mantereella; Euroopan-tuotanto on keskitetty Italiaan ja Ranskaan. Säätöventtiilivalikoima kattaa laajasti eri teollisuudenalojen tarpeet. Venttiilit ovat tuttuja mm. voimalaitos-, öljy-, petrokemian-, kemian- ja terästeollisuuden laitoksissa. Tuotemerkeistä tunnetuin on Camflex kiertoistukkaventtiili. Säätöventtiilit varustetaan lähes poikkeuksetta toimilaitteella.


Baker Hughes Consolidated varoventtiilit ASME normien mukaan

Consolidated-varoventtiilit valmistetaan ASME-/API-normien mukaan. Ne täyttävät myös Euroopassa edellytettävät paineastiadirektiivin vaatimukset. Euroopan-tuotanto tapahtuunItaliassa ja Englannissa. nnConsolidated ASME Section I:n mukaiset jousikuormitteiset varoventtiilit ovat markkinoiden yleisimpiä tuotteita kattilateollisuudessa, jossa niitä käytetään suojaamaan voimalaitoksen höyryjärjestelmiä ylipaineelta. Valikoimaan kuuluvat myös ASME Section VIII:n mukaiset prosessivaroventtiilit ja pilottiohjatut prosessivaroventtiilit.