Olemme raskaan teollisuuden venttiileihin erikoistunut maahantuonti- ja myyntiyritys ja toimimme koko Suomen alueella.

Palvelemme paitsi loppukäyttäjiä, myös suomalaisia OEM-asiakkaita kansainvälisissä projekteissa.

VANKKA OSAAMINEN JA LAADUKKAAT TUOTTEET

Nykymuotoinen Finkova Oy on perustettu vuonna 2010. Siitä huolimatta meillä on pitkä kokemus venttiilitoiminnasta, sillä edeltäjämme on ollut markkinoilla jo 1960-luvulta lähtien. Myös henkilökuntamme koostuu rautaisista ammattilaisista, joista osalla on jo lähes 30 vuoden kokemus alalta. Kaikkia työntekijöitämme yhdistää vahva tekninen osaaminen.Kaikki toimittajamme ovat alansa huippuja – pitkät perinteet omaavia valmistajia, jotka tunnetaan laadukkaista ja hyvämaineisista tuotteistaan.

MONIPUOLINEN MALLISTO JA KATTAVA PALVELU

Tuotevalikoimamme kattaa venttiilit vaativiinkin käyttökohteisiin, kuten höyryvoimalaitoksiin, öljy- ja petrokemianteollisuuteen, terästeollisuuteen ja kemianteollisuuteen. Tarvittaessa hoidamme yhteistyökumppaneidemme tuella myös tuotteiden huolto- ja kunnostustyöt sekä laitteiden käyttöönotot.

BAKER HUGHES KESKIPAKOPUMPUN EDUSTUS

Finkova Oy on tehnyt edustussopimuksen Baker Hughes – Nuovo Pignone PVS:n kanssa. Sopimus kattaa markkina-alueena Suomen, ja koskee PVS:n tuotteita pumput, venttiilit sekä järjestelmät. Pumput valmistetaan API 610 standardin mukaisesti Barin tehtaalla Italiassa. Ohjelmisto kattaa laajasti eri käyttökohteet, keskittyen vaativiin ja suuriin räätälöityihin pumppuihin. Käyttökohteita ovat mm. öljynjalostamot ja petrokemian tehtaat, voimalaitokset ja muu raskas teollisuus ja kaivostoiminta.

FINKOVA SERVICE

Palveluihin kuuluu muun muassa venttiilien sekä pyörivien laitteiden huolto, korjaus ja käyttöönotto sekä pyörivien laitteiden osalta linjaus ja asennusvalvonta laitteen valmistajasta riippumatta.
Prüftechnikin ROTALIGN touch linjauslaitteet- IRIS M Motion Amplification värähtelykamerat- EFCO venttiilien hiomalaitteet