Venttiilit

Teollisuusventtiilit

Finkova maahantuo ja jälleenmyy teollisuusventtiilit raskaan teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat erityisesti öljynjalostamot ja petrokemian tehtaat, voimalaitokset ja muu raskas teollisuus, joiden venttiileiltä vaaditaan erittäin hyvää kesto- ja suorituskykyä.

Edustamamme tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja, ja tuotevalikoimamme kattaa vaativimmatkin käyttökohteet. Tuotevalikoimamme kattaa venttiilit kaikkiin standardeihin Suomessa ja ulkomailla.

LDM varo- ja istukkaventtiilit

Jo yli 100 vuoden ajan Tsekeissä valmistettujen LDM-venttiilien laajaan tuoteportfolioon kuuluvat niin varoventtiilit, säätöventtiilit kuin sulkuventtiilit, paineensäätimet, muut erikoisventtiilit ja lisävarusteet.

MPower sulkuventtiilit EN normien mukaan

Tsekkiläisen venttiilivalmistaja MPowerin valikoimasta löytyvät laadukkaat istukkaventtiilit, kiilaluistiventtiilit, läppäventtiilit ja takaiskuventtiilit voimalaitosten, öljy- ja petrokemian-, kemian- ja metalliteollisuuden tarpeisiin.

Pruss reduktio- ja säätöventtiilit

Saksalaisen Hannemann & Pruss GmbH:n säätäventtiilit soveltuvat niin voimalaitosteollisuuden kuin erilaisiin kaasuteollisuuden käyttötarpeisiin. Suomessa käytössä ovat erityisesti valmistajan höyryvoimalaitosten reduktioventtiilit.

Argus palloventtiilit

Saksassa valmistettavat Argus-palloventtiilit ovat parhaimmillaan erittäin vaativissa raskasteollisuuden prosesseissa. Palloventtiilit ovat saatavilla laipallisina, hitsauspäillä, käsikäyttöisinä tai toimilaitteilla, kuumiin ja kylmiin kohteisiin.

Masoneilan säätöventtiilit

USA:sta alunperin lähtöisiä Baker Hughes Masoneilan-säätöventtiileitä on valmistettu jo yli 100 vuoden ajan usealla mantereella. Säätöventtiilivalikoima kattaa laajasti eri teollisuudenalojen tarpeet.

Consolidated varoventtiilit ASME ja API normien mukaan

Baker Hughes Consolidated-varoventtiilit valmistetaan ASME /API -normien mukaan, pääasiassa Italiassa. Ne täyttävät myös Euroopassa edellytettävät paineastiadirektiivin vaatimukset.

SchuF teollisuusventtiilit

SchuF teollisuusventtiilien valikoimasta löytyvät mm. tankinpohja-, näytteenotto-, sulku-, ja säätöventtiilit, sekä ratkaisut putkilinjojen sokeointiin. Mittatilaustyönä tehtävät venttiilit sopivat myös vaativiin kohteisiin.

Hanki venttiilit alan asiantuntijalta

Meillä Finkovalla on pitkä kokemus venttiilien maahantuonnista, jälleenmyynnistä sekä huolto- ja asennustöistä. Kokemuksen tuomalla asiantuntemuksella palvelemme jokaista asiakastamme ja autamme löytämään juuri teidän tarpeisiinne oikeat tuotteet.

Ota yhteyttä jo tänään! 

Scroll to Top