Finkova Oy

Pumput

Teollisuuspumput

Finkova maahantuo ja myy korkealaatuiset teollisuuspumput raskaan teollisuuden kohteisiin. Asiakkaitamme ovat erityisesti öljynjalostamot ja petrokemian tehtaat, voimalaitokset, muu raskas teollisuus ja kaivostoiminta, joissa pumpuilta vaaditaan poikkeuksellista suorituskykyä.

Uusien pumppujen toimituksen lisäksi kokonaisvaltaiseen ja asiantuntevaan palveluumme kuuluu myös pumppujen asennus, huolto, linjaus, korjaus ja muu kokonaisvaltainen kunnossapito.

Olipa kyseessä mikä tahansa raskaan teollisuuden osa-alue, ota yhteyttä ja kysy millaisia teollisuuspumppuratkaisuja voimme teille tarjota.

Kysy lisää jo tänään: finkova@finkova.fi

Baker Hughes keskipakopumppujen edustus

Finkova Oy on tehnyt edustussopimuksen Baker Hughes – Nuovo Pignone PVS:n kanssa. Sopimus kattaa markkina-alueena Suomen, ja koskee PVS:n tuotteita kuten pumppuja, venttiileitä sekä järjestelmiä. Pumput valmistetaan API 610 standardin mukaisesti Barin tehtaalla Italiassa.

Tuotteet kattavat laajasti eri käyttökohteet, keskittyen vaativiin ja suuriin räätälöityihin pumppuihin (Max 20 000 m3/h, max 15 MW). Käyttökohteita ovat mm. öljynjalostamot ja petrokemian tehtaat, voimalaitokset ja muu raskas teollisuus ja kaivostoiminta.

Scroll to Top