Pinnanmittauslaitteet
Pinnanmittaus-laitteet

Pinnanmittaus- ja pinnanvalvontalaitteet

Finkova maahantuo ja myy korkealaatuiset pinnanmittauslaitteet ja pinnanvalvontajärjestelmät teollisuuden tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat erityisesti öljynjalostamot ja petrokemian tehtaat, voimalaitokset ja muu raskas teollisuus.

Kokonaisvaltaiseen ja asiantuntevaan palveluumme kuuluu myös pinnanmittauslaitteiden ja pinnanvalvontajärjestelmien asennus, huolto, korjaus ja kunnossapito. Lue lisää!

Paikalliset näkölasit

Fossil Power Systems valmistaa Aquarian merkkisiä paikallisia näkölaseja sekä sähköisiä pinnanvalvontajärjestelmiä. Valikoimasta löytyy tuotteita niin matala- kuin korkeapaineisiinkin pinnanmittauskohteisiin. 

Sähköinen näkölasi AQ3000 Mini

Aquarian 3000Mini on sähköinen, monianturinen pinnanmittausjärjestelmä jonka toiminta perustuu johtokyvyn mittaukseen.

Aquarian 4000 magneettinen pinnanmittain (MLI)

Aquarian 4000 on Fossil Power Systemsin magneettinen pinnanmittain, jonka toiminta perustuu magneettikentän hyväksikäyttöön.

Baker Hughes Masoneilan uimuripintalähettimet

12400-sarja mahdollistaa tarkan ja luotettavan pinnanmittauksen, pinnansäädön ja ylä- ja alarajan kytkintiedot yhdellä laitteella, jolloin erillisiä pintakytkimia tai säätimiä ei tarvita.

Näkölasit ja sähköiset pinnanvalvonta-järjestelmät

Fossil Power Systems valmistaa Aquarian-merkkisiä paikallisia näkölaseja sekä sähköisiä pinnanvalvontajärjestelmiä. Valikoimasta löytyy tuotteita niin matala- kuin korkeapaineisiinkin pinnanmittauskohteisiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi voimalaitoksien lieriön tai lauhteen pinnanmittaukset.

Minkä tahansa säiliön pinnanmittaus on kyseessä, ota yhteyttä ja kysy millaisia pinnanmittaus- ja pinnanvalvontaratkaisuja voimme teille tarjota. Kysy lisää jo tänään!

Scroll to Top