Finkova Oy

Pruss reduktioventtiilit ja säätöventtiilit

Hannemann & Pruss GmbH on saksalainen voimalaitosteollisuuden säätöventtiileiden tuotemerkki. Hannemann & Pruss kuuluu Pruss AG:n ryhmään, ja Prussin tuotteista löytyvät myös säätöventtiilit erilaisiin kaasuteollisuuden käyttötarpeisiin. Pruss on aloittanut valmistuksen vuonna 1889.

Hannemann & Pruss tunnetaan Suomessa erityisesti höyryvoimalaitosten reduktioventtiileistä, joita on käytössä useissa eri kohteissa ympäri maata.

Lue valmistajan esite: Pruss

Pruss reduktioventtiilit valmistetaan aina räätälöitynä käyttökohteeseen. Materiaalivalikoima kattaa kaikki yleisesti käytössä olevat materiaalit.

Pneumaattisesti tai hydraulisesti ohjatut reduktioventtiilit voidaan varustaa tyyppihyväksytyllä EN 4126-5 varotoiminnolla.

Turbiinin ohitusventtiilikäytössä välitulistuskattiloissa varotoiminnon suunta on auki, jolloin reduktio toimii myös kattilan korkeapainevaroventtiilinä. Muissa tapauksissa yleisesti suojataan reduktion jälkeistä putkistoa, jolloin varotoiminnon suunta on kiinni.

Venttilien koot alkaen DN15 ja periaatteessa ylärajaa ei ole, venttiilit valmistetaan asiakkaan putkikokojen tarpeisiin. Sama koskee paineluokkia ja materiaaleja.

Prussin hydraulisista ohjauslaitteista löytyy perinteinen hydraulitoimilaite, joka tarvitsee erillisen hydrauliikkayksikön, josta toimilaite saa käyttövoiman.

Erikoisuutena Prussin tuotevalikoimassa on myös sähköhydraulinen toimilaite, hydraulipumppu on integroituna toimilaitteeseen, eikä ulkoista hydrauliikkayksikköä tarvita.

Katso tarkemmat tiedot tuote-esitteistä:

Kysy lisää Pruss-venttiileistä

Autamme mielellämme löytämään sopivimmat reduktioventtiilit ja säätöventtiilit Prussin valikoimasta. Soita tai lähetä sähköpostia tuotevastaavallemme!

Lue lisää valmistajan sivuilta.

Scroll to Top